Düsseldorf

warning: Creating default object from empty value in /var/www/pilkingtonagr.hu/public/masterfitter/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

A pénteki napon a szélvédő kőfelverődés javítás és a szélvédőcsere versenyszám eredményei döntötték el a versenyt. A verseny szabályzata a minőség, egészség és biztonság kritériumain alapszik.

Amint a fényképeken is látszik a szélvédőcsere vonzotta a legtöbb nézőt a glasstec üvegipari kiállításon.

Düsseldorfból jelentjük. A verseny első napján a feladat az első oldal üveg és a hátsó üveg cseréje volt.

Az utolsó pillanatig titok volt a javítandó autó típusa. Csak a helyszínen derült ki, hogy a Renault Laguna III. Touron kell elvégezni a műveleteket.

Hazánkat Kovács Attila képviseli a versenyen a békéscsabai R-Glas EC színeiben. 
Az első nap végén a 9 versenyző közül a három legjobb eredményt a Lengyel, a Portugál és a Holland versenyzők érték el. A teljes versenyzői névsor a galériában megtalálható.

Ebben az évben is megrendezésre kerül a Nemzetközi Autóüveges Szövetség (International Automotive Glass Federation™) által szervezett Az Év Autóüvegezője Nemzetközi Verseny, amelyen hazánkat Kovács Attila (R-Glas EC - Békéscsaba), Az Év Autóüvegezője 2011 magyarországi verseny győztese fogja képviselni.

A megmérettetésre eddig Brazília, Németország, Dánia, Magyarország, Olaszország, Norvégia, Lengyelország, USA és az Egyesült Királyság nevezte a szakma legjobbjait.

A rendezvény helyszínéül a Messe Düsseldorf vásárközpont, speciálisan erre az alkalomra kialakított Autoglass Arenája fog szolgálni. A glasstec Nemzetközi Kiállítás keretein belül megrendezett két napos versenyre 2012. október 25 – október 26. között kerül sor.

1. rész 

Interjú a nemzetközi döntőn 2. helyezést elért Fenesi Autóüvegezés csapatával: Igazvölgyi Gergellyel, Kószás Mikóssal és Fenesi József cégvezetővel.

Kattintson a Tovább gombra a videó 2. részéért!

 

A videón (magyar felirattal) az amerikai Jeff Olive látható, aki megnyerte a 2008-as Nemzetközi Autóüvegező versenyt.